Brand-ul Cassinia este un brand premium de genți din piele cu broderie originală care te ajută să ieși în evidență într-un mod distins.

Povestea Cassinia s-a născut din dorința de a readuce în prim plan frumusețea florilor.

Mediul înconjurător a inspirat de-a lungul timpului scriitori, pictori, muzicieni și ne inspiră și pe noi astăzi să fim recunoscători pentru tot ceea ce înseamnă natura.

Pentru bucuria de a putea privi și simți natura, îi multumim Creatorului în felul nostru, prin realizarea produselor Cassinia. Aducem un elogiu frumuseții florilor prin brodarea acestora cu grijă și atenție pe genți din piele de cea mai bună calitate.

Suntem inspirați de multitudinea de flori pe care natura ne-o oferă, de vitraliile care îmbogățesc clădirile vechi și în mod special de stilul artistic Art Nouveau care a adus o notă sofisticată secolului 20 în majoritatea culturilor.

Când vorbim despre flori, automat ne gândim la frumusețea și delicatețea femeilor. Și ne dorim ca fiecare femeie să își reamintească despre unicitatea ei, iar pentru aceasta îi dedicăm următoarele cuvinte sub forma unei scrisori pe care fiecare femeie o poate citi în orice moment al zilei pentru a-și reaminti cine este:

 
Dragă femeie,

Ne dorim pentru tine să nu uiți niciodată că frumusețea se naște din bunătate, asemenea zambilei care nu ține cont de cine îi adulmecă mirosul, că puterea vine din inocență, asemenea ghiocelului care răsare primul fără să țină cont de tină și că eleganța stă în detalii, precum distins își poartă crinul haina fără să strige.

Mai mult decât orice ne-ar plăcea să iți amintești că feminitatea înseamnă grația cu care iți porți zâmbetul, asa cum laleaua își deschide petalele, că ai calități nebănuite precum bujorul care se deschide dintr-o dată arătându-și bogăția corolei, iar ce te face cu adevărat specială este felul în care poți fi de nădejde așa cum orhideea înflorește sprijinindu-se una câte una.

Căci floarea și femeia nu concurează, ci ele se completează și se îmbogățesc una pe alta.